نمایندگی ایران در اروپا: مصونیت اسرائیل از مجازات قرار است تاکی ادامه داشته باشد؟-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

نمایندگی ایران در اروپا: مصونیت اسرائیل از مجازات قرار است تاکی ادامه داشته باشد؟

نمایندگی ایران در اتحادیه اروپا با انتقاد از سکوت غرب در مقابل جنایات صهیونیست‌ها در سؤالی پرسید که مصونیت اسرائیل از مجازات تا چه زمانی قرار است ادامه داشته باشد؟
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 27
کد خبر: ۸۹۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر نمایندگی ایران در اتحادیه اروپا به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در قدس اشغالی و انفعال اتحادیه اروپا در قبال این جنایات واکنش نشان داد.

نمایندگی ایران در اتحادیه اروپا در پیامی که در صفحه توییتری خود منتشر کرد، نوشت: «در حمله اخیر اسرائیل به غزه، بیش از ۶۰ کودک جان خود را از دست دادند. جرایم جنگی و جرایم علیه بشریت اسرائیل به طور گسترده‌ای توسط نهادهای بین‌المللی به اثبات رسیده است. دیگر چه اتفاقی باید بیافتد تا «مروجان حقوق بشر» انگشت اتهام به سوی اسرائیل نشانه بگیرند؟»

نمایندگی ایران در اتحادیه اروپا در ادامه با انتقاد از عدم اقدام مستحکم اروپا و غرب علیه رژیم صهیونیستی تصریح کرد: «تاکجا قهرمان‌های خودخوانده حقوق بشر قرار است چشمان خود را بر روی جنایات اسرائیل ببندند؟  مصونیت اسرائیل از مجازات قرار است تاکی ادامه داشته باشد؟ دادگاه افکار عمومی جهان، اسرائیل و حامیان ساکت آن را مسئول می‌داند».

این نهاد جمهوری اسلامی ایران در ادامه با انتشار تصویری از بند دوم از توافق انجمن اتحادیه اروپا و رژیم صهیونیستی به اتحادیه اروپا یادآوری کرد که نباید در مقابل نقض حقوق بشر صهیونیست‌ها و جنایات آن‌ها علیه فلسطینیان، سکوت در پیش بگیرند.

نمایندگی اتحادیه اروپا در این پیام نوشت: «ما از اتحادیه اروپا دعوت می‌کنیم که به معاهدات که خودشان بنیانگذاری کرده‌اند، توجه کنند! ما از سیاستمداران اروپایی می‌خواهیم که بند دوم از توافقنامه انجمن اتحادیه اروپا و اسرائیل را یک بار دیگر بخوانند و «بند حقوق بشر» را که جزئی از تمامی توافقات بین‌المللی اتحادیه اروپا است، مرور کنند».

در بند دوم توافق انجمن اتحادیه اروپا و رژیم صهیونیستی آمده است: «روابط بین طرف‌ها و همچنین تمامی شروط خود توافق، باید بر اساس احترام به حقوق بشر و اصول دموکراتیک باشد که راهنمای سیاست‌های داخلی و بین‌المللی است و عنصر مهمی در این توافق را تشکیل می‌دهد.

پیش از این نیز، «میک والاس» نمایند ایرلند در پارلمان اروپا در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، ا انتقاد از رویکرد دوگانه اتحادیه اروپا در قبال جنایت صهیونیست‌ها نوشت که این اتحادیه چه زمانی می‌خواهد درباره نسل کشی اسرائیل صحبت کند.

وی در این پیام خود نوشت:‌ «بمباران غیرنظامیان و زیرساخت‌های غزه توسط اسرائیل به سطح جنایت جنگی رسیده است و جهان تا کنون این اقدام اسرائیل را محکوم نکرده است. این موضوع معیارهای دوگانه اتحادیه اروپا را نشان می‌دهد. چه زمانی ما درباره واقعیت نسل کشی مردم فلسطین توسط اسرائیل صحبت خواهیم کرد؟»

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

در این درگیری‌ که تا بامداد روز جمعه در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

شامگاه روز پنجشنبه،‌ پس از گزارش برخی منابع خبری درباره احتمال آتش‌بس، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی رسما با توقف درگیری‌ها و آتش‌بس با میانجیگری مصر موافقت کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین نیز ساعتی بعد در بیانیه‌هایی جداگانه تأکید کردند که تا زمان پایبندی تل‌آویو به آتش‌بس به آن متعهد خواهند بود.

همچنین وزارت بهداشت غزه شامگاه جمعه خبر داد که شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۴۸ نفر رسیده است.

از این تعداد ۶۶ نفر کودک و ۳۹ نفر نیز زن بوده‌اند و شمار مجروحان این جنگ نیز به حدود ۲ هزار نفر رسیده است.

اتحادیه اروپا و کشورهای غربی تاکنون هیچ‌گونه قطعنامه‌ای را برای محکوم کردن جنایات جنگی اخیر رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان به تصویب نرسانده‌اند./فارس

ارسال نظر